For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Eind oktober gaat de langverwachte film "The Informant!" in Nederland in premiere. De avondvullende speelfilm naar het gelijknamige boek van Kurt Eichenwald over het Lysine kartel is geregiseerd door Steven Soderbergh - die eerder de Ocean's films maakte. Matt Damon speelt de klokkenluider. Het is een soort zwarte komedie geworden, en er wordt al stevig on-line gediscussieerd over de vraag of de film de strijd tegen kartels goed gaat doen, of juist belachelijk maakt. Klik hieronder voor de trailer van Warner Bros.

Detail Summary
Date 4 November 2009
Time 21:00 - 00:00

ENCORE organiseert in samenwerking met de Vereniging voor Mededingingsrecht een avond om samen met vakbroeders en -zusters uit de mededingingspraktijk, de wetenschap en de advocatuur The Informant! in besloten kring te bekijken en erover na te praten. Zoals eerder de documentaire over de bouwfraude, betreft het een avondvullend programma.

Iedereen is op 4 november a.s. van harte welkom vanaf 18.45 uur (zaal open) in Pathé De Munt in Amsterdam. De film start om 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor discussie en een borrel.Pathé De Munt is gelegen aan de Vijzelstraat 15 te Amsterdam en is met het openbaar vervoer bereikbaar met tramlijnen 4, 9, 16, 24 en 25 (halte Muntplein). Parkeren is mogelijk bij Parkeergarage Muziektheater (Stopera). Het tarief is € 3,40 per uur. Voor een routebeschrijving en openbaar vervoermogelijkheden zie: http://www.pathe.nl/demunt/.

Wij verwachten een goede opkomst en er is een beperkt aantal stoelen. Meldt u zich daarom hieronder aan via het ENCORE webformulier. Bij overboeking geldt dat toewijzing van kaarten geschiedt naar volgorde van aanmelding.